Antena 3 CNN Externe Vestea ȘOC a dimineții. O LEGENDĂ a MUZICII ROCK a MURIT

Vestea ȘOC a dimineții. O LEGENDĂ a MUZICII ROCK a MURIT

Vestea ȘOC a dimineții. O LEGENDĂ a MUZICII ROCK a MURIT
Sursa foto: Foto: Wikipedia
03 Oct 2017   •   06:49

Legendarul rocker Tom Petty a decedat, luni, la vârsta de 66 de ani, informează Reuters și AFP citând anunțurile date publicității marți de familia și managerul acestuia.

Artistul a suferit luni un infarct în locuința sa din Malibu, California, și a fost transportat de urgență la Centrul Medical UCLA, însă nu a putut fi resuscitat, a declarat managerul său, Tony Dimitriades.

"Suntem șocați să anunțăm moartea prematură a tatălui, soțului, fratelui, liderului și prietenului nostru, Tom Petty", a declarat și familia muzicianului american într-un comunicat.

Muzicianul a decedat marți, la ora 20:40 (0340 GMT), înconjurat de familie, membrii trupei și prieteni. 

Tom Petty — care este cunoscut pentru melodii precum "American Girl", ''Don't Come Around Here No More'' și ''I Won't Back Down'' — și-a construit o carieră solo, însă a activat în grupul The Heartbreakers și în supergroupul The Traveling Wilburys.

Petty și The Heartbreakers au început anul acesta un turneu american pentru aniversarea a 40 de ani de la formarea acestei trupe și au susținut trei concerte în luna septembrie. Formația urma să cânte în New York, în luna noiembrie.

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close