Antena 3 CNN Externe STARE DE URGENŢĂ la Istanbul. Poliția a fost instruită să doboare orice elicopter care decolează fără permisiune

STARE DE URGENŢĂ la Istanbul. Poliția a fost instruită să doboare orice elicopter care decolează fără permisiune

STARE DE URGENŢĂ la Istanbul. Poliția a fost instruită să doboare orice elicopter care decolează fără permisiune
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    18 Iul 2016   •   09:50

Autorităţile turce au reintrodus starea de urgenţă la Istanbul şi au desfăşurat efective suplimentare din cadrul forţelor speciale ale poliţiei, relatează TASS, care preia informaţii transmise de agenţia de ştiri Anadolu.

Potrivit agenţiei, şeful poliţiei a fost instruit să doboare orice elicopter care decolează fără permisiune, iar echipaje înarmate de poliţie patrulează străzile.

Poliţia din Istanbul a primit şi întăriri consistente, pentru a contracara eventuale acţiuni al susţinătorilor puciului, fiind desfăşuraţi aproximativ 1.800 de membri ai forţelor speciale ale poliţiei.

„Teroriști care au îmbrăcat uniforma militară își atacă propriul popor cu tancuri.” Mii de turci au ieșit din nou în stradă pentru a protesta

 

Duminică seara şi în cursul nopţii au avut loc ciocniri armate între participanţii la tentativa de lovitură de stat militară şi autorităţi.

Forţele de poliţie din Turcia au folosit tunuri cu apă în timpul unei operaţiuni de reţinere a complotiştilor aflaţi la baza aeriana din Konya, a anunţat postul de televiziune Haber Turk.

Conform celui mai recent bilanț, în urma tentativei de răsturnare a regimului Erdogan au decedat cel puţin 290 de persoane, iar peste 1.400 au fost rănite în confruntări.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close