Antena 3 CNN Externe Summit NATO. Radu Tudor anunță o veste importantă pentru România: ”Comandament de 3 stele pe teritoriul nostru”

Summit NATO. Radu Tudor anunță o veste importantă pentru România: ”Comandament de 3 stele pe teritoriul nostru”

Summit NATO. Radu Tudor anunță o veste importantă pentru România: ”Comandament de 3 stele pe teritoriul nostru”
11 Iul 2018   •   10:19

Radu Tudor vine cu o primă veste bună pentru România de la Summitul Nato. Jurnalistul vorbește pe blogul său personal despre faptul că Romțnia a primit Comandament de trei stele.

”In cadrul Summitului NATO de azi de la Bruxelles, Romania va avea cel putin doua decizii favorabile mentionate in comunicatul final.

Cea mai importanta realizare a tarii noastre va fi amplasarea unui Comandament NATO de 3 stele (corp de armata) amplasat pe teritoriul nostru.

Romania devine astfel un punct crucial pe harta militara a NATO, avand un lant de comanda integral pe teritoriul sau, subordonat direct Comandamentului Aliat de Forte Intrunite de la Napoli (Allied Joint Force Command – JFCNP).

 

Impreuna cu restul unitatilor NATO de pe teritoriul Romaniei – NFIU, MNDSE si Brigada Multinationala de la Craiova – noul Comandament va fi varful de lance al planificarilor exercitiilor si misiunilor aliate de aparare si descurajare pe Flancul de Est.”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

×
Subiecte în articol: radu tudor summit NATO
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close