Antena 3 CNN Externe Tensiune la Paris. Carla Bruni, în şoc psihologic. Nu-şi mai alăptează fiica la sân din cauza violenţei campaniei electorale

Tensiune la Paris. Carla Bruni, în şoc psihologic. Nu-şi mai alăptează fiica la sân din cauza violenţei campaniei electorale

Tensiune la Paris. Carla Bruni, în şoc psihologic. Nu-şi mai alăptează fiica la sân din cauza violenţei campaniei electorale
Sursa foto: Foto: vogue.it
01 Mai 2012   •   17:29

Presiunea din timpul campaniei electorale a afectat-o atât de mult pe Carla Bruni Sarkozy, în vârstă de 44 de ani, care suferă de "un adevărat şoc psihologic" din cauza brutalităţii insultelor adresate soţului ei, încât a încetat să o mai alăpteze pe fiica sa la sân, scrie Daily Mail.

Fostul fotomodel "plânge frecvent" şi "se descarcă nervos pe prieteni", odată cu apropierea finalului cursei pentru ocuparea Palatului Elysee.
   
"Natura sa plăcută din 2009 a dispărut. În prezent, inclusiv somnul îi este afectat, ceea ce o obligă să aibă şi mai multă grijă de ea, după ce a oprit alăptarea la sân a micuţei Giulia, lucru pe care îşi dorea să îl facă până la vârsta de opt luni",  potrivit ediţiei de luni a revistei franceze Closer, citată de Daily Mail.



"Carla Bruni traversează cele mai rele momente de când este Prima Doamnă, nu doar pentru că nu ştie ce se va întâmpla (în turul doi al alegerilor prezidenţiale, prevăzut) pentru 6 mai, ci şi pentru că nu poate suporta violenţa campaniei electorale", mai notează publicaţia.

Potrivit Closer, prietenii Primei Doamne au dezvăluit starea "fragilă şi nervoasă" a acesteia, odată cu apropierea scrutinului de duminică, în care Nicolas Sarkozy este prezentat de sondaje ca perdant.

"Atacurile verbale violente la care soţul său este supus par să reprezinte un adevărat şoc psihologic pentru Prima Doamnă. Neobişnuită cu lumea politică, Carla a descoperit brutalitatea fără precedent a cărei ţintă este", scrie revista, şi "reacţionează ca şi cum este jupuită de vie, fiind devastată de cea mai mică insultă sau critică adresată soţului ei".

De asemenea, familia ei este îngrijorată că Bruni Sarkozy este "atât de afectată" de efectele campaniei, potrivit publicaţiei franceze.
   



×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close