Antena 3 CNN Externe Clipe de groază în China. Podul de sticlă s-a crăpat sub turişti!

Clipe de groază în China. Podul de sticlă s-a crăpat sub turişti!

Clipe de groază în China. Podul de sticlă s-a crăpat sub turişti!
Sursa foto: Foto: dailymail.co.uk
08 Oct 2015   •   22:59

Renumitul pod de sticlă, inaugurat în urmă cu câteva zile în provincia chineză Henan, peste muntele Yuntai, este pustiu acum. Turiştii care au vizitat ineditul punct de atracţie au intrat în panică în momentul în care au observat mai multe crăpături în sticla suspendată la o înălţime de circa 1.000 de metri.

Pasarela, nerecomandată persoanelor care suferă de vertij, a fost deschisă publicului în urmă cu două săptămâni, iar în ultimele zile au aparut mai multe crăpături care i-au speriat pe turişti, scrie huffingtonpost.com.

Totusi, nimeni nu a fost rănit, după cum au confirmat reprezentanţi ai guvernului local, care au explicat că aceste crăpături ar fi putut fi provocate chiar de vizitatori.


Foto:Weibo

O pasarelă de sticlă, sub forma literei U, a fost inaugurată pe muntele Yuntai pe 20 septembrie. Aceasta are o lungime de 260 de metri şi se află la o înălţime de 1.080 metri.

Un alt pod de sticlă urmează să fie inaugurat în parcul naţional Zhangjiajie, din China.

Podul de sticlă va uni două vârfuri din zona denumită Zhangjiajie Grand Canyon, din provincia chineză Hunan, şi se întinde pe o distanţă de 430 de metri, având o deschidere de şase metri.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close