Antena 3 CNN Externe Tragedia trăită de un bărbat din Marea Britanie: "Se pare că violez băieței și fetițe. Poza mea circulă pe la școli și elevii sunt îndemnați să mă evite"

Tragedia trăită de un bărbat din Marea Britanie: "Se pare că violez băieței și fetițe. Poza mea circulă pe la școli și elevii sunt îndemnați să mă evite"

Tragedia trăită de un bărbat din Marea Britanie: "Se pare că violez băieței și fetițe. Poza mea circulă pe la școli și elevii sunt îndemnați să mă evite"
01 Sep 2016   •   14:01

Un bărbat susține că îi este frică să iasă din casă, după ce a fost acuzat că ar fi pedofil. Omul are o prietenă care nu își arată vârsta și, oamenii care nu îi cunosc și îi văd împreună, rămân cu senzația că acesta are relații nepotrivite cu o tânără.

Shakey Finks, în vârstă de 42 de ani, a fost obligat să meargă cu o copie a permisului de șofer a iubitei sale, care are 32 de ani, pentru a demonstra că femeia nu este minoră.

Iubita sa, Jessica, are 32 de ani, dar nu își arată vârsta și mulți oameni care îi văd împreună au senzația că este vorba despre un abuz.

Omul susține că o poză cu el circulă în preajma școlilor și elevii sunt îndemnați să nu se apropie de el, dacă îl văd.

Omul a mers la poliție din propria inițiativă și a cerut să i se facă un istoric amănunțit, pentru ca oricine ar avea ceva de obiectat, să primească răspunsul adevărat.

Totuși, bărbatul susține că viața sa a devenit mult mai complicată de când au început aceste zvonuri.

“Se pare că violez băieței din Stonehouse și fetițe din Devonport”, a explicat bărbatul pentru Mirror.

“Am fost la poliție și le-am cerut un istoric, să se știe că nu sunt un infractor sau un pedofil. Cazierul meu este curat, nu am fost arestat niciodată, nu am fost acuzat niciodată de nimic, dar când ies în oraș și mă văd mamele, toate își strâng copiii mai aproape”

Se pare că toată problema ar fi plecat de la prietena bărbatului, Jessica, o fată foate mică de statură, care nu își arată vârsta.

 

×
Subiecte în articol: iubita barbat pedofilie Marea Britanie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close