Antena 3 CNN Externe Tren de lux între Moscova şi Nisa. Biletul pentru călătoria de peste două zile costă între 300 şi 1200 de euro (VIDEO)

Tren de lux între Moscova şi Nisa. Biletul pentru călătoria de peste două zile costă între 300 şi 1200 de euro (VIDEO)

Tren de lux între Moscova şi Nisa. Biletul pentru călătoria de peste două zile costă între 300 şi 1200 de euro (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Sep 2010   •   12:53

Tren de lux între Rusia şi Franţa. Pasagerii vor călători timp de două zile şi jumătate de la Moscova până în sudul Franţei. O singură călătorie costă între 300 şi 1200 de euro. Preţul maxim include un minibar, un pat dublu şi o cabină de duş.

Compania feroviară de stat din Rusia a lansat un tren ce va lega Moscova de Nisa, oraş din sudul Franţei. Garnitura va pleca din capitala Rusiei în fiecare joi iar călătoria durează nu mai puţin de 53 de ore. Cu toate acestea, aproape toate locurile sunt ocupate. Asta pentru că pasagerii vor călători în condiţii de lux.

Preţul biletelor variază între 306 şi 1.200 de euro pentru o singură calatorie. Cei care aleg preţul maxim vor avea la dispoziţie un pat dublu, un compartiment dotat cu mini-bar şi cabina de duş inclusă.

Această rută feroviară a existat şi înainte de Revoluţia bolşevică din 1917, fiind foarte populară printre aristocraţii ruşi.

Nisa a devenit o staţiune frecventată de ruşi după ce familia Romanov a construit acolo o casă de vacanţă, în 1856. În localitate există una dintre cele mai mari catedrale ortodoxe ruseşti din afara Rusiei, precum şi un cimitir rusesc.



Antena 3

×
Subiecte în articol: tren lux bilet Moscova nisa Rusia Franta pasageri
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close