Antena 3 CNN Externe Tudorel Toader, discuţii în Malaezia cu românii condamnaţi la moarte pentru trafic de droguri

Tudorel Toader, discuţii în Malaezia cu românii condamnaţi la moarte pentru trafic de droguri

Tudorel Toader, discuţii în Malaezia cu românii condamnaţi la moarte pentru trafic de droguri
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
17 Dec 2017   •   22:51

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a discutat, duminică, cu Marian Laurenţiu Peity şi Ionel Ţurcan, care au fost arestaţi pentru trafic de droguri şi condamnaţi la moarte de Curtea de Apel. Procesele celor doi se află în faza de judecată pe rolul Curţii Federale, anunţă ministerul Justiţiei.

„În Închisoarea Simpang Renggam se află încarceraţi Marian Laurenţiu Peity şi Ionel Ţurcan, arestaţi pentru trafic de droguri, condamnaţi la moarte de Curtea de Apel, şi ale căror procese se află în faza de judecată pe rolul Curţii Federale a Malaysiei. Delegaţia română a purtat discuţii cu cetăţenii români, exprimând susţinerea în realizarea intereselor legitime, cu respectarea legislaţiei celor două state, în cadrul juridic iniţiat prin semnarea Memorandumului de înţelegere dintre Guvernul României şi Guvernul Malaysiei privind activităţi de cooperare juridică", se arată într-un comunicat de presă al ministerului Justiţiei.

În cadrul vizitei în Malaezia, delegaţia ministerului Justiţiei, au avut o întrevedere cu avocatul cetăţenilor români condamnaţi în Malaezia pentru trafic de droguri, întâlnirea având loc la Kuala Lumpur.

 

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close