x close

Fii alături de noi!

UPDATE: Rusia neagă că ar fi intrat în spațiul aerian turc. Președintele Erdogan cere o discuție cu Vladimir Putin

de G.S.   •   30 Ian 2016   •   20:40
UPDATE: Rusia neagă că ar fi intrat în spațiul aerian turc. Președintele Erdogan cere o discuție cu Vladimir Putin 416
Foto: pixabay.com
UPDATE. Rusia neagă că ar fi intrat în spațiul aerian turc. Ministerul rus al Apărării a calificat sâmbătă drept "propagandă fără fundament" declarațiile Ankarei că aviația rusă i-a violat din nou spațiul aerian vineri, informează AFP, conform Agerpres.

---

UPDATE. Președintele Turciei, Recep Tayip Erdogan, a anunțat că vrea o întrevedere cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, în urma celui mai recent incident aviatic.

---

Ministrul de Externe al Turciei a chemat ambasadorul Rusiei la Ankara, după ce un avion rus, de tip Su-34 ar fi intrat în spațiul aerian turc.

Conform declarației oficiale, citată de AP, incidentul a avut loc vineri și avionul a fost avertizat și în limba engleză și în limba rusă, înainte de a intra în spațiul aerian turc.

Oficialul acuză Rusia de escaladare a tensiunilor și menționează că Rusia ar putea suporta "consecințe serioase".

Un avion rus care a intrat în spațiul aerian turc, în luna noiembrie 2015, a fost doborât și a creat un scandal de proporții între cele două state.

poza

Show

Primele imagini cu Sebastian Papaiani după accident

Sebastian Papaiani îşi serbează azi ziua de naştere în sânul familiei! După problemele prin care a trecut, maestrul, se pare că a învins boala. Chiar dacă a suferit mult în ultimul...

25 Aug 2016  •  16:53

sati