Antena 3 CNN Externe Ucis la locul de muncă. Angajatul unei spălătorii a primit un pumn mortal de la un șofer. Motivul este incredibil (VIDEO)

Ucis la locul de muncă. Angajatul unei spălătorii a primit un pumn mortal de la un șofer. Motivul este incredibil (VIDEO)

Ucis la locul de muncă. Angajatul unei spălătorii a primit un pumn mortal de la un șofer. Motivul este incredibil (VIDEO)
Sursa foto: foto: Youtube
09 Feb 2018   •   13:12

Un incident cumplit a avut loc la o spălătorie din apropiere de Moscova. Unul dintre angajați a primit un pumn care l-a ucis din partea unui client nemulțumit. 

Un șofer de 24 de ani s-a dus să-și spele BMW-ul acolo, însă în loc de asta, a ajuns să ia viața angajatului. Supărat că angajații nu s-au grăbit să îi stea la dispoziție, tânărul i-a lovit pe doi dintre ei, iar unul a căzut și a dat cu capul de un stâlp. 

Victima de 39 de ani a fost dusă la spital, însă intrase deja în comă și nu s-a mai putut face nimic. 

Şoferul ucigaş a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere şi prins de către autorităţi. El şi-a recunoscut fapta şi riscă până la opt ani de închisoare. Tragedia s-a produs la Stupino, un oraş situat la aproximativ 90 de kilometri de Moscova, potrivit Adevărul

×
Subiecte în articol: angajat ucis sofer
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close