Antena 3 CNN Externe Ucraina se pregăteşte de RĂZBOI. La Kiev lucrurile se precipită: "Avem dovezi ÎMPOTRIVA lui Vladimir Putin"

Ucraina se pregăteşte de RĂZBOI. La Kiev lucrurile se precipită: "Avem dovezi ÎMPOTRIVA lui Vladimir Putin"

Ucraina se pregăteşte de RĂZBOI. La Kiev lucrurile se precipită: "Avem dovezi ÎMPOTRIVA lui Vladimir Putin"
de O.P.    |    17 Apr 2014   •   06:12

Autorităţile de la Kiev par să se pregătească de un nou război! După ce sute de localnici neînarmaţi au oprit operaţiunea împotriva militanţilor proruşi din estul ţării, autorităţile din Capitală au ordonat reabilitarea adăposturilor aeriene.

Între timp, prim-ministrul ucrainean a anunţat că are dovezi clare că în spatele noului conflict izbucnit în Ucraina se află forţe speciale ruseşti.

Sute de localnici dintr-un oraş din estul Ucrainei s-au pus în faţa convoiului militar, ce făcea parte din operaţiunea antitero demarată de oficialii de la Kiev împotriva separatiştilor proruşi.

Mai multe blindate au pătruns într-un alt oraş din regiunea estică a Ucrainei, iar vehiculul din fruntea coloanei avea arborat steagul Rusiei. Deşi încercuiţi de forţele mobilizate de Kiev, localnicii spun că sunt pregătiţi pentru orice.

Autorităţile de la Kiev au mobilizat forţe în regiunile din est pentru a împiedica ceea ce numesc ei încercarea Rusiei de a le fărâmiţa ţara.

Pe fondul tensiunilor crescânde din estul Ucrainei, secretarul-general al NATO a anunţat noi desfăşurări de nave, avioane şi trupe aliate în Europa de Est pentru următoarele zile.

×
Subiecte în articol: Ucraina Rusia Proteste Ucraina
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close