Antena 3 CNN Externe Un avion de linie cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos

Un avion de linie cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos

Un avion de linie cu 153 de pasageri la bord s-a prăbuşit într-un cartier din Lagos
Sursa foto: Foto: saharareporters.com
03 Iun 2012   •   20:50

Un avion de linie, care avea 153 de pasageri la bord, s-a prăbuşit duminică într-un cartier din capitala economică a Nigeriei, Lagos, a anunţat directorul Aviaţiei Civile, Harold Demuren, citat de AFP.
   
"Era un avion al companiei Dana care venea din capitala Abuja, către Lagos, cu 153 de pasageri la bord", a declarat Demuren. "Nu cred că există supravieţuitori", a adăugat acesta.
   
Conform purtătorului de cuvânt al poliţiei din statul Lagos, Joseph Jaiyeoba, avionul s-a prăbuşit în cartierul Iju, din nordul oraşului, în partea continentală a acestei aglomeraţii imense cu aproape 15 milioane de locuitori, construită în jurul unei lagune de-a lungul coastelor golfului Benin.
   
"Pot confirma că unul dintre avioanele noastre s-a prăbuşit astăzi la periferia Lagos", a declarat un purtător de cuvânt al companiei, Tony Usidamen. "Am pierdut contactul cu avionul. Vom da publicităţii un comunicat", a adăugat el.
   
Compania internă Dana Air şi-a început activitatea în 2008 şi este în prezent una dintre principalele companii nigeriene, deţinând o flotă de avioane Boeing M83, potrivit site-ului său.
   
Avioanele sale fac legătura zilnic între oraşele Abuja, Calabar, Lagos, Port Harcourt şi Uyo.
  

×
Subiecte în articol: avion avion prabusit Nigeria Cartier
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close