Antena 3 CNN Externe Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni la un centru de recrutare din Newcastle

Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni la un centru de recrutare din Newcastle

Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni la un centru de recrutare din Newcastle
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Iun 2017   •   12:20

Update:  Bărbatul înarmat cu un cuţit, care a luat ostatici, pentru scurt timp, mai mulţi angajaţi ai unui centru pentru ocuparea forţei de muncă din Newcastle, a fost arestat, a anunţat pe Twitter poliţia din Northumbria, la scurt timp după ce a făcut referire la eliberarea ostaticilor.

”Nu există informaţii cu privire la răniţi în acest stadiu'', a precizat poliţia, care a subliniat că acest caz nu are nicio legătură cu terorismul şi că individul era ”cunoscut centrului de ocupare a forţei de muncă”. 

Știrea inițială: Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat ostatici mai mulți oameni, vineri dimineață, într-o agenție de locuri de muncă situață în zona Byker a orașului Newcastle, în nord-estul Angliei.

Oficiali ai poliției se află la fața locului și încearcă să afle cu exactitate câte persoane sunt înăuntru.

Potrivit The Sun, ofițerii special instruiți sunt alături de câini de poliție și negociază acum cu suspectul.Clădirile din zonă au fost evacuate.

Poliția a arătat într-o declarație de presă că „ofițerii au intervenit în cazului unui bărbat înarmat cu un cuțit și credem că ține ostatici mai mulți angajați. Câțiva dintre ei au reușit să scape”.

×
Subiecte în articol: barbat ostatici oameni arestat eliberare Politie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close