Antena 3 CNN Externe Un cerşetor român uimeşte Norvegia: A făcut curat şi a luat cadouri pentru cei care l-au lăsat singur în casă

Un cerşetor român uimeşte Norvegia: A făcut curat şi a luat cadouri pentru cei care l-au lăsat singur în casă

Un cerşetor român uimeşte Norvegia: A făcut curat şi a luat cadouri pentru cei care l-au lăsat singur în casă
Sursa foto: Foto: Video News
15 Ian 2011   •   10:24

Un cerşetor român i-a uimit pe norvegieni. După ce doi localnici l-au lăsat în casă în timp ce erau în vacanţă, românul a făcut curăţenie peste tot şi le-a cumpărat cadouri din banii primiţi de pomană.

El este Ioan Bîndac, un cerşetor român din oraşul norvegian Tromso, care nu mai aştepta nimic de la viaţă.

Şi totuşi, de Crăciun a primit un cadou extraordinar. Cu o mărinimie ieşită din comun, o familie de norvegieni şi-a lăsat, de sărbători, casa pe mâinile românului. I-au pregătit un frigider plin cu bunătăţi. Şi ca să aibă tot confortul, l-au învăţat cum să folosească maşina de spălat şi televizorul.

Apoi, binefăcătorii au plecat în vacanţă. Când s-au întors, Knut şi Alexa au găsit casa lună. Românul făcuse curat în fiecare colţişor şi lăsase totul într-o ordine desăvârşită.

Din banii pe care le-a strâns din cerşit, românul le-a cumpărat norvegienilor un covoraş, câteva ornamente de brad şi nişte ghivece cu flori.

După sărbători, bătrânul s-a întors pe stradă. Nopţile şi le petrece, în continuare, într-un adăpost improvizat, alături de alţi oameni fără adăpost.

 


×
Subiecte în articol: cersetor roman curatenie cadouri bani
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close