Antena 3 CNN Externe Un comentator celebru de la CNN, dat afară după un mesaj postat pe Twitter

Un comentator celebru de la CNN, dat afară după un mesaj postat pe Twitter

Un comentator celebru de la CNN, dat afară după un mesaj postat pe Twitter
11 Aug 2017   •   10:59

Comentatorul politic american Jeffrey Lord, cunoscut ca susţinător al preşedintelui Donald Trump, a fost pus pe liber joi de CNN, după ce a folosit salutul nazist într-un mesaj pe Twitter adresat unui militant liberal, relatează DPA şi EFE. 

"Saluturile naziste sunt inacceptabile", a subliniat CNN într-un comunicat. "Jeffrey Lord nu mai lucrează pentru această reţea". 

Lord a susţinut în interviurile pe care le-a dat după ce a fost concediat că mesajul său către militantul Angelo Carusone a fost înţeles greşit. 

"I-am ironizat pe cei care folosesc tactici agresive în stilul fasciştilor şi naziştilor ca să le închidă gura oamenilor, şi tot mie mi se închide gura", s-a plâns Jeffrey Lord, potrivit New York Times. 

Angelo Carusone şi grupul său Media Matters au lansat o campanie de boicotare a programelor conservatoare, între care cel al comentatorului Sean Hannity de la Fox News, iar Jeffrey Lord l-a acuzat pe Twitter pe militant că recurge la metode "fasciste" împotriva lui Hannity, completându-şi mesajul cu "Sieg Heil", ceea ce a generat o puternică reacţie pe reţeaua de socializare, urmată de concedierea lui. 

Lord, în vârstă de 66 de ani, a început colaborarea cu CNN în iulie 2015, ca susţinător plătit al lui Trump, la sugestia actualului preşedinte, care atunci tocmai îşi lansase campania prezidenţială, a mai scris New York Times.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Twitter
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close