Antena 3 CNN Externe Un cuplu a dispărut în urmă cu 75 de ani. După îndelungi căutari, au fost descoperiți. Erau unul lângă altul și...

Un cuplu a dispărut în urmă cu 75 de ani. După îndelungi căutari, au fost descoperiți. Erau unul lângă altul și...

Un cuplu a dispărut în urmă cu 75 de ani. După îndelungi căutari, au fost descoperiți. Erau unul lângă altul și...
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    23 Iul 2017   •   09:08

Două trupuri au fost găsite mumificate într-un ghețar din masivul Diablerets. Poliția elvețiană a confirmat că bărbatul și femeia sunt într-adevăr soții Dumoulin, care au dispărut în urmă cu 75 de ani, relatează AFP.

„Pe baza comparațiilor ADN efectuate de un medic legist în colaborare cu poliția cantonală și Ministerul public, rămășițele găsite în ghețar au fost oficial identificate. Este vorba de domnul Marcelin Dumoulin și de soția sa, Francine Dumoulin, în vârstă de 40 și 37 de ani, dispăruți tragic la 15 august 1942”, se arată într-un comunicat.

Corpurile perfect conservate zăceau unul lângă altul, având între ele rucsacurile, o sticlă, o carte și un ceas, potrivit lui Bernard Tschannen, directorul domeniului schiabil Glacier 3000, unde au fost găsit trupurile neînsuflețite ale cuplului.

Un angajat al stațiunii a fost cel care le-a descoperit în apropiere de teleschiul din vârful muntos Dome. Potrivit lui, cuplul a căzut probabil într-o crevasă, iar ghețarul „a restituit” corpurile în urma încălzirii climatice.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: disparut cautari ghetar
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close