Antena 3 CNN Externe Un cuplu din Texas a ajutat financiar victimele uraganului Harvey. La ce au fost dispuși să renunțe cei doi

Un cuplu din Texas a ajutat financiar victimele uraganului Harvey. La ce au fost dispuși să renunțe cei doi

Un cuplu din Texas a ajutat financiar victimele uraganului Harvey. La ce au fost dispuși să renunțe cei doi
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Sep 2017   •   15:23

Shellie Schoellkopf și  Robert Callaway, un cuplu din Texas a renunțat la petrecerea de nuntă pentru a dona banii victimelor uraganului Harvey, scrie ABC News.

După furtună, cei doi și-au deschis ușile casei prietenilor și cunoștințelor care au fugit din calea urgiei uraganului Harvey.

După ce a trecut urgia cei doi au verificat lista de invitați și au constatat că aproape toți cei care trebuiau să ia parte la nuntă au fost afectați de Harvey.

„Uitându-ne la lista cu invitați am văzut că tot a treia și a patra persoană a suferit daune. Am vorbit despre cât de mulți dintre cei aflați pe lista noastră nu aveau asigurare pentru cp locuințele lor nu se aflau în zone inundabile și am decis să le dăm lor banii”, a povestit Schoellkopf.

Cei doi spun că vor face ceremonia religioasă la o biserică din Houston, dar cei 5.000 de dolari pe care plănuiau să-i cheltuiască pentru petrecerea de la un restaurant din oraș, îi vor dona către trei dintre prietenii lor care și-au pierdut casele în urma uraganului.

 

×
Subiecte în articol: uragan victime ajutor financiar nunta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close