x close

Fii alături de noi!

Un fost premier israelian a fost condamnat la închisoare

de 29 Dec 2015   •   17:51
Un fost premier israelian a fost condamnat la închisoare  127
Foto: freeimages.com
Instanţa surpremă din Israel a confirmat marţi o pedeapsă de 18 luni de închisoare în cazul fostului premier Ehud Olmert, acuzat de acte de corupţie, informează presa israeliană, scrie Mediafax.
Ehud Olmert, în vârstă de 70 de ani, este primul fost şef de guvern din Israel condamnat definitiv la închisoare cu executare.

Ehud Olmert, care a fost prim-ministru al Israelului în perioada 2006 - 2009, fusese condamnat iniţial la şase ani de închisoare pentru acte de corupţie legate de un enorm proiect imobiliar.

Curtea Supremă de Justiţie a decis însă reducerea pedepsei la 18 luni de închisoare.

"Domnul Ehud Olmert a fost achitat de acuzaţia că ar fi primit mită 500.000 de shekeli (117.150 de euro). În schimb, s-a menţinut verdictul de vinovăţie în cazul primirii a 60.000 de shekeli (14.000 de euro)", a transmis instanţa supremă.

Ehud Olmert a săvârşit faptele de corupţie în perioada în care era primar al oraşului Ierusalim. Olmert va începe executarea pedepsei privative de libertate pe 15 februarie.

poza

Actualitate

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin,...

26 Mai 2016  •  00:00

poza

Show

Viața ei s-a schimbat la 180 de grade. După ideea de divorț, Oana Roman vorbește de noua ei dorință

Oana Roman face tot posibilul ca să își sudeze relația cu soțul său, mai ales că în ultima perioadă s-a tot vorbit că ar divorța de Marius Elisei.  Vedeta a vorbit și despre un al doilea...

25 Mai 2016  •  18:34

sati