Antena 3 CNN Externe Unei femei i-a fost furată bicicleta. Cum și-a făcut singură dreptate

Unei femei i-a fost furată bicicleta. Cum și-a făcut singură dreptate

Unei femei i-a fost furată bicicleta. Cum și-a făcut singură dreptate
Sursa foto: Foto: pixabay.com
17 Iul 2017   •   18:08

Jenni Morton-Humphrey este o femeie în vârstă de 30 de ani, care a rămas fără bicicletă, după aceasta i-a fost furată, potrivit bristolpost.co.uk.

Femeia a publicat o imagine cu bicicleta ei pe pagina de Facebook, anunțându-i pe internauți că i-a fost furată, și rugându-i să îi dea de știre dacă o văd din întâmplare în oraș. În scurt timp, un bărbat i-a dat linkul unui anunț de vânzare ilustrat cu fotografia bicicletei.

Ulterior, femeia a rugat-o pe persoana care a descoperit anunțul să sune la numărul afișat și să stabilească o întâlnire pentru ea, dându-se drept sora lui. Aceasta nu a plecat singură, ci însoțită de un amic, care a păstrat în permanență distanța. Când a ajuns la locul cu pricina, Jenni i-a spus bărbatului că vrea să testeze bicicleta, să vadă cum merge.

„M-am asigurat că nu am nimic la mine, nici un bun în afară de lucrurile pe care le țineam în mână. I le-am dat tipului când m-am urcat pe bicicletă și i-am spus «Ține-mi lucrurile». Asta a însemnat că el a trebuit să dea drumul bicicletei pentru prima oară. Am mers încet la început și apoi când eram la câțiva metri depărtare am fugit. Am pedalat cât de repede am putut. Nu m-am uitat înapoi să văd dacă mă urmăresc”, a relatat ea.

×
Subiecte în articol: femeie bicicleta dreptate anunt
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close