x close

Fii alături de noi!

Europa își închide granițele. Slovenia nu mai acceptă refugiați

de G.S.   •   08 Mar 2016   •   21:19
Europa își închide granițele. Slovenia nu mai acceptă refugiați 416
Foto: pixabay.com
Guvernul Sloveniei a anunţat că începând de la miezul nopţii de marţi spre miercuri va limita intrarea migranţilor, urmând să fie acceptaţi numai cei care doresc să solicite azil în această ţară ori cei care vin în Europa din raţiuni umanitare, transmit agenţiile AFP şi Reuters, conform Agerpres.


Accesul în Slovenia va fi permis numai 'străinilor care îndeplinesc condiţiile de intrare în ţară', celor care doresc să ceară azil, precum şi migranţilor selectaţi 'de la caz la caz, în funcţie de motivul umanitar şi în acord cu regulile spaţiului Schengen', se precizează într-un comunicat emis de Ministerul sloven de Interne.

Prin urmare, 'ruta Balcanilor este practic închisă pentru migranţi', a reacţionat imediat guvernul de la Belgrad, menţionând că Serbia va fi nevoită să ia măsuri similare pentru ca migranţii să nu rămână blocaţi pe teritoriul ei.  

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati