Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Nigel Farage, reacție dură după rezoluția PE în cazul României: Sunteţi ameninţaţi ca vechea doctrină Brejnev, a suveranităţii limitate, să fie aplicată ţării voastre. Treziţi-vă!

Nigel Farage, reacție dură după rezoluția PE în cazul României: Sunteţi ameninţaţi ca vechea doctrină Brejnev, a suveranităţii limitate, să fie aplicată ţării voastre. Treziţi-vă!

 Nigel Farage, reacție dură după rezoluția PE în cazul României: Sunteţi ameninţaţi ca vechea doctrină Brejnev, a suveranităţii limitate, să fie aplicată ţării voastre. Treziţi-vă!
Sursa foto: Foto: Nigel Farage/Facebook
16 Noi 2018   •   23:55

„Sunteţi pe punctul de a fi trataţi ca cetăţeni de rangul al doilea de această Uniune Europeană. Treziţi-vă!". Nigel Farage, eurodeputatul britanic cunoscut pentru faptul că este unul dintre cei mai mari susţinători ai ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, a făcut această declaraţie într-un interviu pentru Digi24.

”Aceste rapoarte, ca să fie clar, nu sunt legislative, sunt doar consultative, în acest moment. E important să nu dramatizăm ce s-a spus săptămâna aceasta la Strasbourg. Ceea ce e clar e că sunteţi o ţară care a trecut printr-o perioadă oribilă de istorie. Teribil, oribil! Au trecut 25 de ani, şi faceţi progrese. Fără discuţii. Prieteni buni de-ai mei investesc în România. Ceea ce e interesant. E un bun sistem de educaţie, sunt lucruri interesante care se întâmplă. România are perspective foarte bune de viitor. Un viitor foarte bun, nu am niciun dubiu în sensul ăsta. Dar! Dar sunteţi pe pragul de a fi trataţi - încă nu s-a întâmplat, dar sunteţi pe pragul de a fi trataţi ca cetăţeni de rangul 2 de această Uniune Europeană. Sunteţi ameninţaţi ca vechea doctrină Brejnev, a suveranităţii limitate, să fie aplicată ţării voastre. Treziţi-vă!

Este ironic, nu-i aşa, o organizaţie ale cărei conturi nu au fost verificate de 20 de ani să vă spună vouă că sunteţi o ţară coruptă... să fim serioşi. Cine impune valori cui? Este treaba voastră, a alegătorilor voştri să decidă dacă aveţi un guvern corupt sau un guvern prost. Dacă alegătorii voştri, într-o ţară liberă, cred că aveţi un guvern corupt, atunci îi vor da jos şi vor alege pe altcineva. Sincer, aveţi încredere în oameni, aveţi încredere în oamenii din democraţiile libere să ia aceste decizii, nu birocraţii din Bruxelles. Şi înţelegeţi că, cultura şi modul de viaţă din România sunt diferite de altele. Suntem ţări diferite, nu suntem aceiaşi oameni, avem diferenţe religioase, culturale, şi vreau să trăiesc într-o Europă care respectă faptul că oamenii au diferite culturi. Hai să lucrăm împreună ca prieteni, să nu încercăm să impunem valorile noastre altor oameni. Este o greşeală” a spus Nigel Farage.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close