Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Scandal românesc în Parlamentul European. Contre între Maria Grapini şi Monica Macovei

Scandal românesc în Parlamentul European. Contre între Maria Grapini şi Monica Macovei

Scandal românesc în Parlamentul European. Contre între Maria Grapini şi Monica Macovei
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Mar 2017   •   19:42

Contre în Parlamentul European între Maria Grapini şi Monica Macovei.

Maria Grapini a amintit că Monica Macovei ceruse rezoluție de sancționare a României. ”Eu l-am interpelat pe Timmermans și mi-a dat răspuns chiar ieri, scris, că nu poate să taie fondurile pentru că lumea iese în stradă, nu există această corelare. Noi, grupul SD și cu ALDE, am propus să nu avem rezoluție în plenul Parlamentului European, ci să avem o discuție în Comisia de specialitate LIBE. Din nefericire, nu am înțeles de ce și-au ales nespecialiști și s-a văzut foarte clar. Noi am avut discuție tehnică cu specialiști, și Alistar și ministrul Justiției, ei au venit cu eseuri și cu domnul Liiceanu care a început cu un banc sovietic.” a spus Maria Grapini pentru DCNews.

Europarlamentara a subliniat ”Macovei și-a atras antipatii de la cei care mai credeau cumva în ea, pentru că ea nu a respectat regulamentul ca un eurodeputat, intervenea, îl întrerupea pe președintele de ședință, ceea ce nu se face, e în afara regulamentului nostru”. Maria Grapini a dezvăluit că a încercat s-o întrebe pe Monica Macovei ”de ce”: ”O singură dată am încercat și m-a trimis la ruși”.

 

×
Subiecte în articol: Monica Macovei Maria Grapini
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close