x close

Fii alături de noi!

Ucraina, la un pas de colaps. FMI cere reforme puternice

de G.S.   •   12 Feb 2016   •   23:07
Ucraina, la un pas de colaps. FMI cere reforme puternice 416
Foto: pixabay.com
Vicepreşedintele american, Joe Biden, a îndemnat vineri Ucraina să demareze 'rapid' reformele necesare pentru a lupta împotriva corupţiei din această ţară pe care Fondul Monetar Internaţional (FMI) o ameninţă că îi va suspenda ajutorul financiar, scrie AFP, conform Mediafax.


Cu prilejul unei discuţii telefonice, Joe Biden şi preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, au subliniat 'importanţa unităţii în rândul forţelor politice ucrainene pentru a adopta rapid reforme care să răspundă angajamentelor asumate cu FMI, în special măsurile anticorupţie', potrivit unui comunicat al Casei Albe.

Cei doi lideri au subliniat, de asemenea, necesitatea de a înregistra progrese în punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk, semnate în urmă cu aproape un an şi vizând să pună capăt conflictului din estul ţării dintre rebelii proruşi şi armata ucraineană.

poza

Actualitate

Pericol fără precedent pe continentul european. ISIS plănuiește să lanseze un val de atacuri cu mașini-capcană

ISIS plănuiește să lanseze un val de atacuri cu mașini-capcană în orașele din Europa, a avertizat un șef de servicii secrete. Coordonatorul contra-terorismului la nivelul UE, Gilles de Kerchov, a...

26 Sep 2016  •  23:38

poza

Show

Laura Cosoi, în doliu. „Noi nu o vom uita niciodată”

Laura Cosoi este îndoliată, după ce o persoană foarte apropiată ei s-a stins din viață în weekendul trecut. „La inceputul verii, parintii mamei au fost internati pentru o luna in spital ca...

26 Sep 2016  •  18:03

sati