Antena 3 CNN Externe Urmăriţi de dezastre în luna de miere: Un cuplu suedez a "petrecut" printre cutremure şi inundaţii

Urmăriţi de dezastre în luna de miere: Un cuplu suedez a "petrecut" printre cutremure şi inundaţii

Urmăriţi de dezastre în luna de miere: Un cuplu suedez a "petrecut" printre cutremure şi inundaţii
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Apr 2011   •   12:13

Pentru unii, o vacanţă dezastruoasă poate însemna o cameră de hotel nu tocmai strălucită sau o entorsă în prima zi de schi. Dar pentru suedezii Stefan şi Erica Svanstrom, proaspăt căsătoriţi, lunile de miere au fost literalmente dezastruoase, scrie The Daily Mail. Plecaţi într-o vacanţă de vis de patru luni, prin Germania, Australia, Noua Zeelandă şi Japonia, cei doi au fost urmăriţi de o serie de dezastre naturale, printre care inundaţii, două cutremure şi un tsunami.

La scurt timp după ce au plecat de acasă în decembrie, suedezii au rămas blocaţi pe aeroportul din Munchen pe timpul celei mai grele furtuni de zăpadă din Europa. În ianuarie, cei doi au călătorit în Australia, unde au experimentat neplăceri la sute de kilometri distanţă. Prima oară au asistat la devastările făcute de un ciclon în Cairns şi au fost adăpostiţi timp de 24 de ore într-un mall cu alte 2.500 de persoane. Apoi au călătorit la Brisbane chiar când îşi făceau apariţia inundaţiile şi au părăsit oraşul Perth chiar înainte de incendiile de vegetaţie.

La câteva ore înainte să aterizeze în Noua Zeelandă, în februarie, un cutremur de magnitudine 6,3 a lovit oraşul Christchurch. Şi tot un cutremur, urmat de un tsunami, le-a stricat şi vizita la Tokyo de luna trecută

Ajuns acasă la Stockholm, domnul Svanstrom - care a supravieţuit şi tsunamiului din 2004 care a devastat Asia de sud-est - a privit partea plină a paharului şi a spus: "Cred că am epuizat catastrofele din mariajul nostru".

×
Subiecte în articol: luna de miere japonia Australia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close