x close

Fii alături de noi!

Vecinii ei făceau amor într-un mod foarte zgomotos. Reacția femeii a devenit virală pe internet

de 08 Ian 2016   •   12:02
Vecinii ei făceau amor într-un mod foarte zgomotos. Reacția femeii a devenit virală pe internet 127
O americancă a amuzat internauții prin modul în care a decis să reacționeze după ce și-a auzit vecinii făcând sex într-un mod foarte zgomotos.

Stacey Ritzen lucrează de acasă, iar suntele scoase de vecinii săi o deranjau. Cum nu a vrut să-I întrerupă, dar neputând să-și continue munca, americanca a început posteze pe Twitter, printr-un "live blog", activitatea vecinilor săi.

"Cine vrea să-mi audă vecinii îngrozitori care fac sex extrem de zgomotos?", a întrebat femeia pe rețeaua de socializare.

Când credea că sunetele s-au oprit în sfârșit, Stacey a avut o surpriză neplacută: "O, Doamne, au început iar. Știu că se aude ca și când ar fi ucis cineva în apartamentul vecinilor, dar vă asigur că nu e așa”, a scris americanca de 38 de ani pe Twitter.

Prietenii de pe Twitter i-au sugerat să cheme Poliția, scrie The Mirror.


În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Andreea Marin, la un pas de tragedie în trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit...

01 Iul 2016  •  18:54

sati