x close

Fii alături de noi!

Vecinii ei făceau amor într-un mod foarte zgomotos. Reacția femeii a devenit virală pe internet

de 08 Ian 2016   •   12:02
Vecinii ei făceau amor într-un mod foarte zgomotos. Reacția femeii a devenit virală pe internet 127
O americancă a amuzat internauții prin modul în care a decis să reacționeze după ce și-a auzit vecinii făcând sex într-un mod foarte zgomotos.

Stacey Ritzen lucrează de acasă, iar suntele scoase de vecinii săi o deranjau. Cum nu a vrut să-I întrerupă, dar neputând să-și continue munca, americanca a început posteze pe Twitter, printr-un "live blog", activitatea vecinilor săi.

"Cine vrea să-mi audă vecinii îngrozitori care fac sex extrem de zgomotos?", a întrebat femeia pe rețeaua de socializare.

Când credea că sunetele s-au oprit în sfârșit, Stacey a avut o surpriză neplacută: "O, Doamne, au început iar. Știu că se aude ca și când ar fi ucis cineva în apartamentul vecinilor, dar vă asigur că nu e așa”, a scris americanca de 38 de ani pe Twitter.

Prietenii de pe Twitter i-au sugerat să cheme Poliția, scrie The Mirror.


poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati