Antena 3 CNN Externe Veste uimitoare în familia fostului preşedinte Bill Clinton

Veste uimitoare în familia fostului preşedinte Bill Clinton

Veste uimitoare în familia fostului preşedinte Bill Clinton
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Iun 2016   •   21:12

Chelsea Clinton, singura fiică a candidatei la Casa Albă Hillary Clinton şi a fostului preşedinte american Bill Clinton, a adus pe lume sâmbătă cel de-al doilea copil, un băieţel pe nume Aidan, relatează AFP şi Reuters.

Chelsea Clinton, 36 de ani, este deja mama micuţei Charlotte, născută în septembrie 2014. Ea este căsătorită din 2010 cu bancherul Marc Mezvinsky.

"Marc şi eu suntem copleşiţi de recunoştinţă şi iubire acum când sărbătorim naşterea fiului nostru, Aidan Clinton Mezvinsky", a scris Chelsea Clinton pe Twitter.

Apariţia unui nou membru în familia Clinton are loc cu cinci luni înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie, la care participă Hillary Clinton, pe care Chelsea o descrie mereu ca fiind "eroul" său.

Absolventă a universităţilor Stanford, Oxford şi Columbia, Chelsea Clinton a avut funcţia de consultat şi a cochetat cu jurnalismul. Ea locuieşte în prezent la New York şi este vicepreşedinte al Fundaţiei Clinton, o organizaţie de caritate care se concentrează, printre altele, pe probleme de sănătate la nivel mondial.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Hillary Clinton
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close