Antena 3 CNN Externe Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume

Vezi aici care este cel mai bun aeroport din lume
Sursa foto: Foto: www.wallpapersis.com
de S.T.    |    30 Mar 2015   •   11:35

Aeroportul Changi din Singapore a fost votat drept cel mai bun din lume în 2015, în cadrul unui sondaj organizat de firma de consultanță Skytrax și ale cărui rezultate au fost publicate în luna martie. Este al treilea an consecutiv când aeroportul din Singapore ocupă acest loc în sondajul realizat de Skytrax.

Pe locul al doilea s-a situat aeroportul Incheon (Coreea de Sud), urmat de aeroportul din Munchen (Germania). Locurile următoare au fost ocupate de aeroporturile Hong Kong, Haneda (Tokyo) și Zurich, relatează agenția DPA, citată de Agerpres.

Top zece a fost completat de Aeroportul Internațional Central Nagoya (Japonia), cunoscut sub numele de Centrair, apoi de aeroportul Heathrow din Londra (Marea Britanie), Schiphol din Amsterdam (Olanda) și aeroportul internațional din Beijing (China).

Pentru acest sondaj anual, Skytrax chestionează mai multe milioane de călători ai companiilor aeriene internaționale, precizează DPA.

Aeroportul Changi este folosit de mai mult de 100 de linii aeriene având ca destinații aproximativ 300 de orașe din 80 de țări și teritorii din întreaga lume.

×
Subiecte în articol: singapore
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close