Antena 3 CNN Externe Vizitatorii unei grădini zoo au ucis un cangur, cu pietre. Motivul pentru care au făcut acest lucru este incredibil

Vizitatorii unei grădini zoo au ucis un cangur, cu pietre. Motivul pentru care au făcut acest lucru este incredibil

Vizitatorii unei grădini zoo au ucis un cangur, cu pietre. Motivul pentru care au făcut acest lucru este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Apr 2018   •   14:38

 Un cangur a murit la o grădină zoologică din sud-estul Chinei, după ce vizitatorii au aruncat cu pietre în el, în încercarea de a-l provoca să facă salturi, au informat mass-media din China, citate de AFP. 

Cangurul, o femelă în vârstă de 12 ani, a murit la grădina zoologică din oraşul Fuzhou la câteva zile după ce asupra sa se abătuse o ploaie de cărămizi şi bucăţi de beton, în data de 28 februarie, potrivit televiziunii publice CCTV. 

Una dintre labele animalului a fost zdrobită şi aproape secţionată, potrivit imaginilor furnizate de CCTV, care înfăţişau marsupialul pe perfuzii. Moartea acestuia a fost provocată de o lovitură primită la nivelul rinichilor, potrivit unui medic veterinar care a efectuat autopsia. 

Câteva săptămâni mai târziu, un mascul în vârstă de cinci ani a fost uşor rănit în aceleaşi circumstanţe. 

Canalul de televiziune nu a precizat dacă suspecţii sunt urmăriţi penal, însă unii dintre vizitatorii grădinii zoologice au obiceiul de a arunca cu pietre în canguri în încercarea de a-i determina să facă salturi. 

Conducerea grădinii zoologice plănuieşte să împăieze cangurul ucis şi să-l expună publicului, dar şi să instaleze camere de supraveghere. 

Grădinile zoologice din China sunt adesea criticate pentru relele condiţii în care sunt ţinute animalele, dar şi pentru comportamentul unora dintre vizitatori. 

Anul trecut, un grup de persoane a aruncat un măgar la tigri în estul ţării, în cadrul unei dispute comerciale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: cangur vizitatori pietre
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close