Antena 3 CNN Life Familie Ce-şi doresc bărbaţii de la femei

Ce-şi doresc bărbaţii de la femei

Ce-şi doresc bărbaţii de la femei
04 Ian 2013   •   21:53

V-ati vazut dezbracati de atatea ori, ati incercat toate lucrurile posibile cel putin o data, si inca mai aveti o viata intreaga impreuna inainte pentru a experimenta totul despre sex. Ce aveti de facut pentru a va mentine si de-aici in colo viata sexuala picanta si interesanta? Cititi in continuare 8 secrete care va vor dezvalui totul despre sex, pasiune si casnicie si invatati cum sa le puneti pe toate trei in aceeasi propozitie.

 

 

1: Barbatii doresc entuziasm Pentru barbati este foarte important sa vada ca femeia preia initiativa. Si asta nu inseamna numai ca a deschis cu un nasture in plus la camasa si ca poarta ruj rosu. Nu! Este important ca uneori sa fie cat mai agresiva si sa ii arate cat de mult il doreste, nu sa astepte intotdeauna ca barbatul sa faca primul pas.
 

2: Barbatii vor varietate Suntem niste fiinte ale obisnuintei, niste sclavi ai rutinei. Este greu sa nu repetam la infinit ceva care am descoperit ca ne place. Dar macar trebuie sa ne jucam si sa fim creativi cu anumite variabile precum: timpul, locul si stilul. Este nevoie totusi de dorinta din partea amandurora si de umor pentru a putea sa iesiti din rutina sexuala in care va aflati. Barbatii vor varietate si le plac foarte mult si surprizele.

 

 

3: Barbatii doresc aventura Pe langa micile variatiuni pe aceeasi tema, ocazional, barbatii au nevoie si de ceva obraznic si indraznet. Avantajul unei escapade (sex intr-un loc public, jucarii sexuale, filme pentru adulti) este ca va va apropia si va reaprinde flacara pasiunii. Chiar daca a fost o experienta buna sau rea sau doar foarte amuzanta va veti cunoaste mai bine.

 

 

4: Barbatii doresc sa fie ghidati Sexul nu este ca in filme unde totul vine de la sine, se intampla de la sine si are un final exploziv fara prea mult efort. Cel mai corect pentru amandoi este sa fiti deschisi si sa comunicati. Trebuie sa va cunoasteti pentru a ajunge la o relatie sexuala perfecta. Barbatii vor sa fie ghidati ca sa-si dea seama ce le place partenerelor lor si nu sa ghiceasca.

 

 

5: Barbatii vor atentie De-a lungul unui mariaj vor exista atatea subiecte ce va vor canaliza atentia spre altceva decat spre relatia dintre parteneri – munca, problemele financiare – dar nimic nu va avea un impact mai mare decat momentul in care veti deveni parinti. Cand veti fi asa obositi ca nu mai nimeriti drumul spre pat mai repede, iar cand veti ajunge acolo, numai la sex nu va va sta mintea. Sotul va simti usor usor ca toata atentia partenerei se indreapta catre copil. Ca sa nu ajungeti acolo trebuie sa fiti intelegatori si sa nu lasati niciodata relatia pe ultimul plan.

 

 

6: Barbatii apreciaza curajul Intr-o relatie sunt certuri si certuri si nimic nu e mai rau decat certurile legate de sex. Riscul cu certurile despre sex este ca ele ajung sa puna stapanire pe relatia voastra si sa fie la baza tuturor problemelor. Indiferent care este sursa impasului vostru, barbatul apreciaza mult femeia care are curajul sa deschida acest subiect.

 

 

7: Barbatii doresc atractie fizica

Barbatilor le place sa fie incantati si starniti. Partenerele ar trebui sa lase la bucatarie hainele de gospodine si sa nu arate in dormitor ca o femeie care spala, gateste si sterge praful, ci ca o diva sexy, senzuala, gata de obraznicii.

 

 

8: Barbatii vor o mini-vacanta impreuna

Programul vostru este foarte incarcat. Dar trebuie sa va faceti timp numai pentru voi. Poate reusiti sa lasati copiii la bunici intr-un weekend si fugiti la munte. Va va ajuta sa va remintiti de ce v-ati indragostit unul de altul la inceputul relatiei voastre.



Citeste zilnic sfaturi si informatii despre sex pe PROBLEMESEX.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close