Antena 3 CNN Life Familie Probleme cu erectia? Iata 11 cauze

Probleme cu erectia? Iata 11 cauze

Probleme cu erectia? Iata 11 cauze
26 Aug 2012   •   23:24

Una dintre cele mai comune probleme a bărbaţilor moderni este disfuncţia erectilă. Aşa cum femeile îşi pierd interesul pentru sex, la fel şi bărbaţii se confruntă cu disfuncţia erectilă. Peste 6 milioane de europeni suferă din cauza disfuncţiei erectile. Dacă şi tu te afli în această categorie, cea mai înţeleaptă decizie este să mergi la un medic specialist care să-ţi spună ce trebuie să faci în continuarea.

 

Iată cele mai comune 11 cauze ale disfuncţiei erectile:

 

Disfuncţie erectilă # 1: Depresia

Excitarea sexuală începe în creier şi continuă în zona genitală. Depresia poate reduce dorinţa şi prin urmare, conduce la disfuncţii erectile. În mod ironic, multe dintre medicamentele folosite în tratarea depresie au ca efect secundar scăderea libidoului şi, astfel, pacientului îi este din ce în ce mai greu să aibă erecţie.

 

 Disfuncţie erectilă # 2: Alcoolul

Unii bărbaţi apelează la alcool pentru a se bine dispune. Însă, în cazul în care exagerezi cu băutura nu vei mai putea face amor. Abuzul de alcool poate interfera cu erecţia, însă efectul este, de obicei, temporar. Vestea bună este că un consum moderat de alcool, 1-2 pahare pe zi, poate avea efecte benefice asupra stării de sănătate precum reducerea riscului dezvoltării unor boli de inimă. Iar aceste riscuri sunt similare cu riscurile disfuncţiei erectile.

 

citeste tot articolul aici pe problemesex.ro

 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close