x close

Fii alături de noi!

Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

de 29 Dec 2012   •   20:49
Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme 132
O, da! Intotdeauna au existat suspiciuni cum ca ar fi anumite pozitii care ar ajuta femeia, dar si barbatul sa obtina mai repede si mai puternic un orgasm. Este sau nu asa? Si daca este, de ce nu ne-am instruit fiecare partenerii in consecinta?!
Oricum, expertii sustin ca, da, vorbim in mod clar despre pozitii sexuale care favorizeaza orgasmul, ajutandu-ne sa-l obtinem si sa traim placer greu de imaginat. Noi vi le impartasim si va oferim, astfel, cele mai bune 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme pe care le-ati trait vreodata!
 
 
1. Pozitia fluturelui sau pozitia modificata a misionarului
Femeia sta pe spate, cu soldurile insa spre marginea patului, iar barbatul penetreaza. In momentul penetrarii, ea isi pune picioarele in jurul umerilor lui si se poate misca usor inainte si inapoi, atat cat ii permite unghiul pozitiei.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.
poza

Actualitate

Succes pentru medicina românească: Transplant de cord la primul pacient român cu implant de inimă artificială

Operația de transplantare a unui cord primului pacient român care a avut implantat un dispozitiv de reglare a debitului cardiac a decurs normal, intervenția durând aproximativ cinci ore, a declarat joi șeful...

11 Feb 2016  •  16:56

poza

Show

Sebastian Papaiani, dezvăluiri senzaționale despre cel mai celebru bordel din București: Tatăl meu a fost ”pește” la „Crucea de piatră”

Sebastian Papaiani a povestit, la „Te pui cu blondele” cum  stăteau lucrurile la celebrul stabiliment „Crucea de Piatră” din București, unde tatăl lui era chiar ”pește”.“Pe vremuri, femeile erau...

11 Feb 2016  •  15:29

sati