Judecatorii Dunca, Florescu, Stegaru - infractori ordinari

De ale vietii

Judecatorii Dunca, Florescu, Stegaru - infractori ordinari

Mesajde fent » 20 Mar 2012, 00:56

Este vorba despre doamnele judecator Gabi-Gabriela Dunca, Gabriela Florescu, Florica Lazar, Georgeta Stegaru, Andreea Vasile si Antonela-Catalina Bratuianu care in cauza mea cu nr. 10433/301/307 au savarsit infractiunile de fals intelectual si abuz in serviciu intr-o forma clara si lipsita de echivoc.

Userii care au citit si celalalt topic al meu si cunosc speta au observat ca la un moment dat a intervenit in topic si userul ,,akasaskia,, care a spus ca daca ar fi in locul doamnei judecator Gabi-Gabriela Dunca m-ar da in judecata pentru calomnie.
Ei bine, doamna judecator Gabi-Gabriela Dunca nu m-a dat in judecata pentru calomnie si asta din cauza ca infractiunile savarsite de dumneaei, dar si de catre celelalte doamne judecator mentionate de mine, sunt comise intr-o forma extrem de clara. Infractiunile sunt atat de evidente incat ele nu pot fi musamalizate in cadrul unui proces public corect, de accea s-a si incercat (si se incearca in continuare) musamalizarea lor de catre CSM, ca urmare a sesizarilor facute de mine.
Insa acum am depus plangere penala si astept tragerea la raspundere a acestor judecatori infractori pentru abuzurile comise impotriva mea, abuzuri ale caror efecte se amplifica ora de ora, zi de zi, timp in care sunt impiedicat sa-mi obtin drepturile legale.

Nu am vrut sa se ajunga aici, am vrut doar sa-mi obtin drepturile si sa-mi vad linistit de viata mea. Insa nu este corect ca din cauza a sase judecatori infractori si a catorva alti infractori de la CSM, sa fiu inselat la imparteala si impiedicat sa-mi obtin drepturile pe care legea mi le prevede, in situatia in care obligatia dumnealor era tocmai aceea de a imi asigura aceste drepturi. Deci nu ca spun eu ca sunt drepturile mele, ci sunt drepturi care imi sunt stabilite de lege ca fiu de sange al tatalui meu. Eu am solicitat iesirea din indiviziune legal, conform art. 728 din Codul Civil, iar obligatia doamnelor judecator era aceea de a o realiza si a ma separa de partea adversa printr-o imparteala echitabila.

Asa cum am mentionat deja, infractiunile savarsite de judecatori sunt extrem de clare, este halucinat, nu pot sa inteleg cum au putut sa faca asa ceva, pentru ca sunt judecatori ... iar lucratorii de la sectia Inspectie Judiciara a CSM le-au acoperit infractiunile ... este demential ... si cel mai probabil ca acesti infractori mai sunt inca in functii.

Am scris pana si pe forumul Asociatiei Magistratilor pentru a stopa musamalizarea infractiunilor. Ma intreb si eu, in ce fel de tara, atunci cand un judecator este numit infractor de catre altcineva pe forumul magistratilor, acesta nu are nicio reactie, si nici Asociatia Magistratilor sau institutia similara CSM ?
Va zic eu in ce tara, in Romania, pentru ca in Romania sistemul judecatoresc este singurul ramas nereformat, un sistem in care judecatorii infractori, in loc sa fie inlaturati asa cum s-a intamplat in majoritatea institutiilor dupa 1989, au fost protejati de CSM, fapt ce le-a sporit increderea in faptul ca pot sa savarseasca infractiuni fara sa li se intample nimic. S-au invatat sa savarseasca infractiuni, CSM sa le acopere, iar justitiabilul abuzat sa moara de inima rea pentru ca nu are ce sa faca si cui sa-i ceara sa-i faca dreptate.
Ei bine, norocul meu si al celor care au facut si vor face la fel, este internetul. Prin acest sistem pot face publice si, ce-i mai important, pot demonstra cu acte, punct cu punct, fiecare infractiune a doamnelor judecator, astfel incat sa nu mai poata fi musamalizata deact la modul infractional. Aici pot demonstra cu acte, iar cei care citesc pot vedea afirmatiile mele reale, pentru ca la proces doamnele judecator mi-au falsificat incontinu afirmatiile si solicitarile, eu le atrageam atentia ca au mintit, iar dumnealor minteau in continuare exact in acelasi fel in care le atrasesem atentia ca s-a mintit anterior, astfel incat practic nici nu a fost procesul meu, pentru ca vointa mea reala a fost falsificata in mai multe incheieri de sedinta si in toate cele 3 hotararile.

Stiti care este tragedia, ca dupa ce au savarsit infractiuni, m-au abuzat si mi-au abuzat copiii, mi-au produs si imi produc in continuare prejudicii ireparabile, acesti infractori incearca in continuare sa scape de raspundere, prelungind si amlificand la maxim efectul criminal al abuzurilor savarsite impotriva mea.

Cititi aici, pe forumul Asociatiei Magistratilor:
http://www.asociatia-magistratilor.ro/f ... at&catid=3
fent
 
Mesaje: 883
Membru din: 16 Iun 2009, 14:42

Re: Judecatorii Dunca, Florescu, Stegaru - infractori ordina

Mesajde fent » 20 Noi 2012, 21:12

Magistratii infractori se apara mai ceva ca hotii, voi reveni cu detalii si dovezi socante.
fent
 
Mesaje: 883
Membru din: 16 Iun 2009, 14:42


Înapoi la Societate

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron