Antena 3 CNN High Tech Surpriză de la Samsung. Lansarea va avea loc mai devreme decât se anunţase

Surpriză de la Samsung. Lansarea va avea loc mai devreme decât se anunţase

Surpriză de la Samsung. Lansarea va avea loc mai devreme decât se anunţase
20 Oct 2015   •   18:27

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co intenționează să urgenteze lansarea următoarei generații de smartphone Galaxy S, cea de-a 7-a, pentru luna ianuarie 2016, în încercarea de a concura mai bine cu noile telefoane iPhone lansate de rivalul american Apple, informează un articol apărut marți în cotidianul sud-coreean Electronic Times, citând surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, scrie Agerpres.

Samsung a finalizat designul pentru Galaxy S7 până la finele lunii septembrie și în prezent încearcă să obțină componentele de care are nevoie pentru a putea demara producția, susține Electronic Times citând mai multe surse din industria componentelor pentru smartphone.

Un purtător de cuvânt de la Samsung a subliniat că firma nu face comentarii cu privire la zvonuri sau speculații.

În ultimii ani, Samsung și-a făcut un obicei din a anunța un nou smartphone Galaxy S cu ocazia salonului informatic Mobile World Congress, care în mod normal are loc la finele lunii februarie și începutul lunii martie. Cu toate acestea, în 2015 cel mai mare producător mondial de smartphone a decis să urgenteze cu câteva săptămâni lansarea următoarei generații phabletei Galaxy Note, care a apărut pe piață în luna august, cu câteva săptămâni mai devreme decât precedentele versiuni, care au fost lansate cu ocazia salonului IFA de la Berlin din luna septembrie.

În pofida revizuirii liniei sale de produse, Samsung nu a reușit să pună capăt tendinței de diminuare a cotei sale pe piața smartphone. Firma de cercetare de piață TrendForce estimează că în 2015 livrările de smartphone marca Samsung vor scădea cu un procent comparativ cu 2014, aceasta urmând să fie prima scădere anuală înregistrată vreodată de Samsung.

×
Subiecte în articol: Samsung
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close