Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Cum arată noua serie Zenfone 5

24 IT. Cum arată noua serie Zenfone 5

24 IT. Cum arată noua serie Zenfone 5
Sursa foto: foto- captura Antena 3
07 Mar 2018   •   10:03

ASUS a dezvăluit la Barcelona noua generație de telefoane Zenfone 5, cu inteligență artificială.

Ramele s-au subțiat, puterea a crescut iar camerele au devenit smart și respectiv, mai multe. Unul dintre modele are nu mai puțin de 4 camere.

 

Cu un look care se încadrează în trenduri deja recunoscute, cu rame subțiate, noua serie Zenfone mizează să facă o figură bună în competiția cu mărci mai puternice prin raportul preț- calitate.

 

Printre dotările pe care le-a lăudat Asus se numără AI Display care ajustează temperatura de culoare în funcţie de tipul luminii ambiante, AI Ringtone şi AI Charging. După cum îi spune numele acestea se bazează pe tehnologia inteligenţei artificiale. Dacă aceste aspecte rămân de testat pe termen lung, conceptul de inteligență artificală integrată în camera foto este ceva mai familiar și palpabil.

 

 

Dacă Zenfone 5 va fi disponibil din al doilea trimestru al anului acesta, Zenfone 5 Lite ajunge în țară încă din luna aceasta, la un prețul de aproximativ 1599 Lei. Iar cu acest telefon, iubitorii de selfiuri și fotografii au un nou standard la care să se raporteze.

 

 

×
Subiecte în articol: 24 IT serie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close