Antena 3 CNN High Tech 24 IT. Punctele tari și slabe ale noului Samsung Galaxy S9

24 IT. Punctele tari și slabe ale noului Samsung Galaxy S9

24 IT. Punctele tari și slabe ale noului Samsung Galaxy S9
07 Mar 2018   •   09:49

În era în care telefoanele au deja ecrane generoase, sunt subțiri și au procesoare care concurează laptop-uri este din ce în ce mai greu pentru producătorii de telefoane mobile să ne uimească. În aceste condiții, lupta se dă în actualiizări și îmbunătățiri. Asta au făcut și de la sud-coreeni de la samsung. Rezulatul? Un telefon care seamănă la exterior izbitor cu modelul precedent dar care vine cu îmbunătățiri semnificative la capitolul soft.

La capitolul design exterior, Samsung a lăsat lucrurile bune pe care le-a bifat anul trecut și a adăugat o nuanță nouă: violet liliac.

Camera pe care S9 o are e formată dintr-un singur senzor de 12 MP, în timp ce S9+ are o cameră duală din 2 senzori de 12 MP -unul dintre ei fiind împrumutat de la Note 8. Îmbuntățirile vin însă la capitolul lentile.

Setarea se face în modul Pro sau o alege telefonul automat în funcție de câtă lumină există. De asemenea, există opțiunea de filmare în super slow motion. La capitolul baterii, Samsung nu a făcut schimbări. Modificări bifăm însă la capitolul sunet, de această dată stereo, cu 40% mai bun decât cel de la S8. În plus, cu Intelligent Scan, scanarea fetei este combinată cu cea a irisului pentru a debloca telefonul mai rapid și mai sigur. Precomenzile pentru noul model au început. Prețurile pornesc de la 3900 de lei.

×
Subiecte în articol: 24 IT telefon
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close