x close

Fii alături de noi!

Apple anunţă data oficială de lansare a iPhone-ului de 4 inchi

de 04 Feb 2016   •   12:34
Apple anunţă data oficială de lansare a iPhone-ului de 4 inchi 106
Foto: Pixabay
Până acum am avut parte doar de zvonuri şi speculaţii în ceea ce priveşte evenimentul de lansare al iPhone 5se sau a noilor versiuni de Apple Watch.

Dacă până acum se specula să Apple va organiza un eveniment de lansare pe data de 11 martie, ei bine, acum aflăm că acesta va avea loc de fapt pe 15 martie.

Informaţia este confimată de publicaţiile online 9to5Mac şi Buzzfeed News.

Aşa cum a anunţat Noobz săptămâna trecută, Apple Watch vine cu o serie de surprize pentru fanii dispozitivelor portabile. Mai precis, este vorba despre mai multe culori pentru curelele din cauciuc Sport Bands, culori suplimentare pentru linia de curele Hermes şi o versiune neagră a curelei Milanese Loop.

iPad Air 3, care va fi lansat de Apple tot în cadrul evenimentului de pe 15 martie, va avea, potrivit zvonurilor, un display 4K, care va ofei o rezoluţie mai mare a ecranului decât cea pe care o vedem pe iPad Pro.

Tot ce trebuie să ştii despre iPhone-ul de 4 inchi, cunoscut drept iPhone 5se.

 

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati