x close

Fii alături de noi!

Avertisment de la producătorii antivirusului Kaspersky

de 09 Ian 2016   •   16:52
Avertisment de la producătorii antivirusului Kaspersky 106
foto: Pixabay
Utilizatorii de internet au în prezent acces la o serie de servicii şi aplicaţii pentru care este necesar să îşi facă un cont individual şi implicit şi o parolă.
Pentru a nu fi însă nevoiţi să reţină mai multe parole sau pentru a nu folosi aplicaţii dedi­cate pentru gestionarea parolelor pentru mai multe conturi, utili­za­torii de internet aleg de cele mai multe ori să folosească aceeaşi parolă pentru a accesa conturi dife­rite, ceea ce nu este deloc reco­mandat din punctul de ve­dere al securităţii cibernetice, spun reprezentanţii furnizorului rus de soluţii de securitate IT Kaspersky Lab, scrie zf.ro.

„Cel mai important în cazul alegerii unei parole este ca aceasta să fie unică, nu neapărat complexă - să conţină caractere speciale şi să fie lungă. Nu trebuie folosită aceeaşi parolă pentru mai multe conturi“, a precizat David Jacoby, cercetător în cadrul Kaspersky Lab.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Gabriel Cotabiță a făcut marele anunț. Vedeta a confirmat zvonurile

Gabriel Cotabiţă renunţă la burlăcie. Cântăreţul a venit la emisiunea "Refresh" şi a vorbit în exclusivitate despre nuntă, despre viitoarea lui soţie şi despre copii, scrie...

23 Iul 2016  •  18:37

sati