x close

Fii alături de noi!

Avertisment de la producătorii antivirusului Kaspersky

de 09 Ian 2016   •   16:52
Avertisment de la producătorii antivirusului Kaspersky 106
foto: Pixabay
Utilizatorii de internet au în prezent acces la o serie de servicii şi aplicaţii pentru care este necesar să îşi facă un cont individual şi implicit şi o parolă.
Pentru a nu fi însă nevoiţi să reţină mai multe parole sau pentru a nu folosi aplicaţii dedi­cate pentru gestionarea parolelor pentru mai multe conturi, utili­za­torii de internet aleg de cele mai multe ori să folosească aceeaşi parolă pentru a accesa conturi dife­rite, ceea ce nu este deloc reco­mandat din punctul de ve­dere al securităţii cibernetice, spun reprezentanţii furnizorului rus de soluţii de securitate IT Kaspersky Lab, scrie zf.ro.

„Cel mai important în cazul alegerii unei parole este ca aceasta să fie unică, nu neapărat complexă - să conţină caractere speciale şi să fie lungă. Nu trebuie folosită aceeaşi parolă pentru mai multe conturi“, a precizat David Jacoby, cercetător în cadrul Kaspersky Lab.

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati