Antena 3 CNN High Tech Cele mai mari motoare de căutare de pe internet

Cele mai mari motoare de căutare de pe internet

Cele mai mari motoare de căutare de pe internet
Sursa foto: foto: playtech.ro
30 Iun 2015   •   17:27
Cele mai mari motoare de căutare sunt utilizate de milioane de oameni zilnic și oferă câteva funcționalități cheie, scrie playtech.ro.


Atunci când vine vorba de motoare de căutare, majoritatea utilizatorilor nu își doresc o gamă extrem de variată. Sunt foarte puțini cei care schimbă motorul de căutare preferat, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care Google a reușit să-și mențină poziția dominantă pentru atât de mult timp. În general, trei lucruri sunt absolut necesare pentru ca un motor de căutare să aibă succes.

În primul rând, rezultatele oferite de acesta trebuie să fie relevante pentru utilizatori. Numărul de rezultate afișate își pierde orice importanță dacă niciunul dintre aceste nu are legătură cu ceea ce o persoană caută cu adevărat. În al doilea rând, acesta trebuie să beneficieze de o interfață extrem de accesibilă și ușor de înțeles pentru orice tip de utilizator. Într-un final, acesta trebuie să ofere o varietate mare de opțiuni pentru a lărgi și restrânge căutare. Cele de mai jos îndeplinesc toate aceste trei condiții, fiind dor câteva dintre cele mai mari motoare de căutare.

Continuarea, pe playtech.ro.

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close