x close

Fii alături de noi!

Codurile secrete care iti ofera acces la tot ce e pe Netflix

de 09 Ian 2016   •   16:44
Codurile secrete care iti ofera acces la tot ce e pe Netflix 106
Sunt zeci de mii de coduri secrete care ofera utilizatorilor acces la tot ce exista pe platforma Netflix, scrie ziare.com.

In general, utilizatorii trebuie sa caute fie un titlu exact fie sa caute intr-o selectie limitata de genuri cinematografice, livrate de softul site-ului pe baza presupuselor preferinte ale clientilor, scrie Business Insider.

Exista insa site-uri care ofera codurile ce dau acces deplin la intreaga lista cu genuri de filme de pe Netflix, asa incat oamenii pot alege din categorii foarte specifice. Spre exemplu, o cautare foarte detaliata, precum "filme cu imagini cu impact emotional din punct de vedere vizual pentru varsta 5-7 ani" genereaza o selectie care nu poate fi accesata altfel, intrucat Netflix alege numai un numar limitat de genuri, pe baza selectiilor anterioare ale utilizatorilor.

    Citeşte mai multe despre:  

  • Netflix
poza

Actualitate

Populaţia României a scăzut. Peste 100.000 de români au dispărut din statistici

Populația rezidentă în România era de 19,760 milioane de persoane la 1 ianuarie 2016, în scădere cu 110.700 de persoane față de 1 ianuarie 2015, potrivit unui comunicat al Institutului Național...

29 Aug 2016  •  11:42

sati