x close

Fii alături de noi!

Codurile secrete care iti ofera acces la tot ce e pe Netflix

de 09 Ian 2016   •   16:44
Codurile secrete care iti ofera acces la tot ce e pe Netflix 106
Sunt zeci de mii de coduri secrete care ofera utilizatorilor acces la tot ce exista pe platforma Netflix, scrie ziare.com.

In general, utilizatorii trebuie sa caute fie un titlu exact fie sa caute intr-o selectie limitata de genuri cinematografice, livrate de softul site-ului pe baza presupuselor preferinte ale clientilor, scrie Business Insider.

Exista insa site-uri care ofera codurile ce dau acces deplin la intreaga lista cu genuri de filme de pe Netflix, asa incat oamenii pot alege din categorii foarte specifice. Spre exemplu, o cautare foarte detaliata, precum "filme cu imagini cu impact emotional din punct de vedere vizual pentru varsta 5-7 ani" genereaza o selectie care nu poate fi accesata altfel, intrucat Netflix alege numai un numar limitat de genuri, pe baza selectiilor anterioare ale utilizatorilor.

    Citeşte mai multe despre:  

  • Netflix
poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati