x close

Fii alături de noi!

Cum îți ștergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decât ai crede

de 19 Mar 2016   •   01:05
Cum îți ștergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decât ai crede 106
Puțini utilizatori știu că nu este suficient să ștergeți un fișier din Windows pentru ca acesta să dispară pentru totdeauna.

Într-un ghid publicat anul trecut, vă arătam cum puteți recupera datele șterse de pe un hard disc ori un disc de memorie USB.
Oricine poate face asta cu ajutorul unor programe gratuite foarte eficiente. Pentru a șterge pentru totdeauna un fișier sau un folder, trebuie să folosiți programe specializate în acest sens, care oferă algoritmi de ștergere foarte avansați.

În acest ghid vă prezentăm o unealtă gratuită foarte bună, care vă va ajuta atunci când vreți să ștergeți ceva pentru totdeauna.

Există zeci dacă nu sute de programe care îți vor promite că te vor ajuta să ștergi datele de pe disc astfel încât acestea să nu mai poată fi recuperate. Multe dintre ele sunt produse comerciale care costă bani. Noi îți recomandăm un progrămel gratuit, care merge foarte bine. Se numește Eraser.

Află cum ștergi permanent fișierele dintr-un calculatorpoza

Actualitate

Mihai Leu, teorie şocantă în cazul de dopaj al lui Lucian Bute

Fostul boxer Mihai Leu, detinator al titlului de campion mondial, a comentat situaţia în care se află Lucian Bute, depistat pozitiv la controlul antidoping.   “Eu, personal, nici eu nu cred ca...

27 Mai 2016  •  13:11

poza

Show

Dietă de mămică! Emilia Ghinescu a slăbit în timp record după ce a născut

În urmă cu două luni, Emilia Ghinescu devenea mămică pentru a doua oară, însă vedeta a reuşit să slăbească în timp record. E drept că nici nu a luat foarte multe kilograme în plus.

27 Mai 2016  •  10:21

sati