x close

Fii alături de noi!

Cum îți ștergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decât ai crede

de 19 Mar 2016   •   01:05
Cum îți ștergi toate urmele dintr-un calculator. E mai simplu decât ai crede 106
Puțini utilizatori știu că nu este suficient să ștergeți un fișier din Windows pentru ca acesta să dispară pentru totdeauna.

Într-un ghid publicat anul trecut, vă arătam cum puteți recupera datele șterse de pe un hard disc ori un disc de memorie USB.
Oricine poate face asta cu ajutorul unor programe gratuite foarte eficiente. Pentru a șterge pentru totdeauna un fișier sau un folder, trebuie să folosiți programe specializate în acest sens, care oferă algoritmi de ștergere foarte avansați.

În acest ghid vă prezentăm o unealtă gratuită foarte bună, care vă va ajuta atunci când vreți să ștergeți ceva pentru totdeauna.

Există zeci dacă nu sute de programe care îți vor promite că te vor ajuta să ștergi datele de pe disc astfel încât acestea să nu mai poată fi recuperate. Multe dintre ele sunt produse comerciale care costă bani. Noi îți recomandăm un progrămel gratuit, care merge foarte bine. Se numește Eraser.

Află cum ștergi permanent fișierele dintr-un calculatorpoza

Actualitate

A mers la o nunta imbracata asa si toata lumea a criticat-o! Cum s-a prezentat o domnisoara de a uimit pe toata lumea

O tanara domnisoara din Noua Zeelanda a reusit sa faca ravagii la o nunta la care a fost invitata. Ea a purtat o rochie extrem de mulata si scurta ceea ce i-a facut pe toti invitatii sa o comenteze indelung. Fetei i s-a...

01 Iul 2016  •  14:21

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii. Suma fabuloasă pe care o cere femeia de la fostul soț

Christina Estrada, un fost top model pentru Pirelli, căsătorită cu un saudit bogat timp de 13 ani, îi cere fostului soț 237 de milioane de euro. Ar putea fi cel mai scump divorț din istoria Marii Britanii,...

01 Iul 2016  •  11:57

sati