Antena 3 CNN High Tech Dacă modifici setările iPhone-ului la această dată îţi distrugi telefonul

Dacă modifici setările iPhone-ului la această dată îţi distrugi telefonul

Dacă modifici setările iPhone-ului la această dată îţi distrugi telefonul
Sursa foto: Foto: Pixabay
13 Feb 2016   •   10:10

Specialiştii trag un semnal de alarmă pentru toţi utilizatorii de iPhone. De asemenea, aceştia recomandă să nu încercaţi sub nici o formă aşa ceva acasă.
Potrivit Noobz.ro, schimbarea datei la modele recente de iPhone în 1 ianuarie 1970 va transforma dispozitivul într-un smartphone complet inutil şi imposibil de reformatat.

Deşi dispozitivele mobile iPhone sunt pe piaţă de când a lansat Apple primul produs din această serie în 2007, ai posibilitatea de a schimba data începând cu anii ’70.

Când telefonul este oprit şi repornit, acesta refuză să se redeschidă, singurul lucru pe care îl poţi vedea pe display-ul său fiind logo-ul Apple şi neputând sub nicio formă să faci orice altceva.

Eroare face ca orice dispozitiv iOS cu un procesor de 64 de biţi să devină inutil – de la iPhone 5s, 6, 6 Plus, iPad Air 2, până la iPad Mini 3 sau 4 şi chiar a 6-a generaţie de iPod Touch.

Experimentul a fost făcut de câţiva utilizatori Reddit, mulţi dintre care au confirmat că atunci când au închis telefonul, acesta a refuzat să se mai repornească.

Află care este singura metodă prin care poţi repara iPhone-ul dacă ai introdus această dată.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close