x close

Fii alături de noi!

Facebook și-a testat în secret utilizatorii

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   01:12
Facebook și-a testat în secret utilizatorii  817
foto: pixabay.com
Compania Facebook are o baza mare utilizatori, si nu putine au fost cazurile in care s-a folosit de ei pentru a face studii fara sa-i anunte in mod explicit. O prevedere in acest sens exista in acei "Termeni si conditii" lungi de cateva pagini.

De data aceasta, Facebook a testat "loialitatea si rabdarea" utilizatorilor sai, "introducand in mod secret erori artificiale care au facut ca aplicatia sa se blocheze pret de cateva ore", scrie The Information, citat de yoda.ro.

"Scopul acestui test, care s-a petrecut cu mai multi ani in urma, este sa se vada daca o persoana ar renunta astfel definitiv la aplicatia Facebook".
Testele au arata ca utilizatorii au fost insistenti si nu si-au dezinstalat aplicatia.

Cei de la Facebook nu au dorit sa comenteze pe aceasta tema.

Un alt studiu, facut de ei in 2014, a starnit controverse. Practic, Facebook a modificat feed-urile mai multor utilizatori ai sai. Unii au primit postari pozitive, in timp ce altii s-au ales cu postari triste. Studiul a vrut sa vada cum influenteaza acestea starea de spirit a oamenilor.

    Citeşte mai multe despre:  

  • Facebook
poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati