x close

Fii alături de noi!

Facebook și-a testat în secret utilizatorii

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   01:12
Facebook și-a testat în secret utilizatorii  817
foto: pixabay.com
Compania Facebook are o baza mare utilizatori, si nu putine au fost cazurile in care s-a folosit de ei pentru a face studii fara sa-i anunte in mod explicit. O prevedere in acest sens exista in acei "Termeni si conditii" lungi de cateva pagini.

De data aceasta, Facebook a testat "loialitatea si rabdarea" utilizatorilor sai, "introducand in mod secret erori artificiale care au facut ca aplicatia sa se blocheze pret de cateva ore", scrie The Information, citat de yoda.ro.

"Scopul acestui test, care s-a petrecut cu mai multi ani in urma, este sa se vada daca o persoana ar renunta astfel definitiv la aplicatia Facebook".
Testele au arata ca utilizatorii au fost insistenti si nu si-au dezinstalat aplicatia.

Cei de la Facebook nu au dorit sa comenteze pe aceasta tema.

Un alt studiu, facut de ei in 2014, a starnit controverse. Practic, Facebook a modificat feed-urile mai multor utilizatori ai sai. Unii au primit postari pozitive, in timp ce altii s-au ales cu postari triste. Studiul a vrut sa vada cum influenteaza acestea starea de spirit a oamenilor.

    Citeşte mai multe despre:  

  • Facebook
poza

Actualitate

Dovada că Iisus a fost căsătorit era de fapt un fals

Un cercetător din Berlin spunea, în anul 1982, că artefactul este ,,singurul exemplu de text în care Iisus face referire directă la faptul că a avut o soţie". Profesorul Karen King...

25 Iun 2016  •  23:38

poza

Show

Voi cu Voicu. Cristian Țânțăreanu: Nu am dat în viața mea o floare, nu am spus te iubesc. Mi se pare imposibil

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și Adriana Bahmuțeanu au fost invitații Mirelei Voicu la o discuție necenzurată despre frumusețe și despre operațiile estetice la bărbați. ”Am făcut o...

25 Iun 2016  •  21:07

sati