x close

Fii alături de noi!

Facebook și-a testat în secret utilizatorii

de D.G.   •   06 Ian 2016   •   01:12
Facebook și-a testat în secret utilizatorii  817
foto: pixabay.com
Compania Facebook are o baza mare utilizatori, si nu putine au fost cazurile in care s-a folosit de ei pentru a face studii fara sa-i anunte in mod explicit. O prevedere in acest sens exista in acei "Termeni si conditii" lungi de cateva pagini.

De data aceasta, Facebook a testat "loialitatea si rabdarea" utilizatorilor sai, "introducand in mod secret erori artificiale care au facut ca aplicatia sa se blocheze pret de cateva ore", scrie The Information, citat de yoda.ro.

"Scopul acestui test, care s-a petrecut cu mai multi ani in urma, este sa se vada daca o persoana ar renunta astfel definitiv la aplicatia Facebook".
Testele au arata ca utilizatorii au fost insistenti si nu si-au dezinstalat aplicatia.

Cei de la Facebook nu au dorit sa comenteze pe aceasta tema.

Un alt studiu, facut de ei in 2014, a starnit controverse. Practic, Facebook a modificat feed-urile mai multor utilizatori ai sai. Unii au primit postari pozitive, in timp ce altii s-au ales cu postari triste. Studiul a vrut sa vada cum influenteaza acestea starea de spirit a oamenilor.

    Citeşte mai multe despre:  

  • Facebook
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati