Antena 3 CNN High Tech GOOGLE DOODLE. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un doodle special. Ce reprezintă

GOOGLE DOODLE. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un doodle special. Ce reprezintă

GOOGLE DOODLE. Google sărbătorește Ziua Internațională a Femeii cu un doodle special. Ce reprezintă
07 Mar 2018   •   19:35

GOOGLE DOODLE. Cu o zi înainte de sărbătoarea Zilei Internaționale a Femeii, Google vine cu un doodle interactiv, care oferă 12 povești animate ale unor femei din diverse zone ale lumii. Doodle-ul inițial are un buton de ”play” și vă permite să dați click  pe cele 12 povești diferite.

GOOGLE DOODLE. De asemenea, aveți posibilitatea să distribuiți poveștile pe Twitter și Facebook, cu hashtag #HerStoryOurStory (povestea ei, povestea noastră - n.r.).

GOOGLE DOODLE. Acest doodle vine în contextul în care Google încearcă să își diversifice forța de muncă, să includă mai multe femei și minorități.

GOOGLE DOODLE. Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată în 1977.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close