Antena 3 CNN High Tech Jocul în care dacă mori totul s-a terminat. Nu îl vei mai putea juca niciodată

Jocul în care dacă mori totul s-a terminat. Nu îl vei mai putea juca niciodată

Jocul în care dacă mori totul s-a terminat. Nu îl vei mai putea juca niciodată
01 Oct 2015   •   14:42

În jocurile video, moartea este rareori fatală. Dacă te împuşcă cineva, un simplu restart al misiunii te aduce din nou în acţiune. Pasionaţii de jocuri pe PC vor avea însă în curând o mare provocare. În lumea din Upsilon Circuit, dacă mori s-a terminat. Nu poţi nici măcar să începi alt joc. Nu îl mai poţi juca niciodată!

Scopul acestui joc independent creat de Robot Loves Kitty este să vadă cum se comportă jucătorii atunci când ştiu că orice pas greşit atrage finalul jocului. I se spune moarte perma-permanentă.

Cum se întâmplă totul? Două echipe de patru jucători se întâlnesc într-o arenă virtuală, unde monştri şi capcane ameninţă la tot pasul. "Sper ca experienţa în joc să evolueze şi că oamenii care trăiesc cel mai mult îşi vor respecta singura viaţă, vor fi mai precauţi şi mai grijulii", a spus unul dintre dezvoltatori, Calvin Goble. "Doar opt oameni pot juca deodată, dar o vastă audienţă de spectatori poate urmări jocul live - şi chiar arunca obiecte ajutătoare sau obstacole în calea jucătorilor. În cazul unei morţi permanente, un privitor ales la întâmplare devine viitorul jucător. Exact ca un concurent de la Preţul Corect care e chemat din mulţime. 

×
Subiecte în articol: joc
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close