x close

Fii alături de noi!

Microsoft va face asta pe calculatorul tău și nu ai cum să te împotrivești.

de 18 Mar 2016   •   19:12
Microsoft va face asta pe calculatorul tău și nu ai cum să te împotrivești. 106
Cei de la Microsoft s-au străduit foarte mult să vă convingă să faceți upgrade la Windows, iar în ultima perioadă nici nu-i mai interesează opinia voastră pe marginea subiectului, potrivit publicației Playtech.
Dacă ați fi făcut tranziția la Windows 10 de la Window 8 sau 8.1, este foarte probabil să fiți încântați de alegerea făcută. Foarte mulți sunt însă reticenți să facă acest pas deoarece unele dintre aplicațiile instalate nu vor mai funcționa. În plus, de la Windows 7 la Windows 10 sunt diferențe semnificative de interfață pe care unii dintre noi pur și simplu nu mai vor să le învețe.
Timp de un an de zile de la lansare, Microsoft oferă gratuit Windows 10 sub forma unui upgrade tuturor utilizatorilor de Windows 7 și Windows 8.1. Mai mult decât atât, prin intermediul unui utilitar pe care s-ar putea să-l aveți deja lângă ceas, în dreapta jos, sunteți în permanență invitați să faceți tranziție la noul SO. Faptul că update-ul la Windows 10 a fost trecut la categoria actualizări recomandate, este de asemenea o problemă destul de arzătoare pentru cei care vor să evite cu îndârjire sistemul de operare.
Gravitatea modului agresiv în care Microsoft vă invită la upgrade a luat o turnură foarte ciudată în momentul în care un număr semnificativ de internauți s-au trezit dimineața cu Windows 10 instalat pe sistem fără nici un fel de intervenție din partea lor.

Află cum se va desfășura actualizarea automată și vezi la ce să te aștepți.


 


poza

Actualitate

Avarie uriaşă la Palatul Parlamentului. Casa Poporului este în beznă

Avarie uriaşă la Palatul Parlamentului. O pană de curent a lăsat Casa Poporului în beznă. Parlamentarii se află în concediu, însă în clădire mai sunt angajaţi şi funcţionari.

28 Iul 2016  •  11:06

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati