Antena 3 CNN High Tech Opțiunea secretă din iPhone. Va schimba total modul în care vei folosi telefonul

Opțiunea secretă din iPhone. Va schimba total modul în care vei folosi telefonul

Opțiunea secretă din iPhone. Va schimba total modul în care vei folosi telefonul
Sursa foto: foto: pixabay.com
21 Oct 2016   •   16:42

O tastatură secretă este cea mai nouă descoperire din sistemul de operare al telefoanelor iPhone, aceasta fiind accesibilă pentru tastarea cu o singură mână, scrie playtech.ro.

Tastatura secretă despre care vorbim ar fi în sistemul de operare încă de când a apărut iOS 8 pentru telefoanele companiei. Apple a încercat să creeze o tastatură pentru cei care ar vrea să poată tasta cu o singură mână. Având în vedere că ecranele telefoanelor au devenit din ce în ce mai mari, sunt și persoane care nu pot să țină foarte bine telefonul într-o singură mână și să tasteze cu aceasta.

Apple a lucrat la această tastatură secretă, care poate fi configurată pentru a fi folosită și de un dreptaci, dar și de un stângaci. În funcție de preferințele pe care le aveți, butoanele aferente tastaturii pot fi mutate pe una dintre lateralele acesteia. Butoanele oferă funcții de decupare, copiere și de lipire a textului, fiind extrem de accesibile. De asemenea, predicțiile tastaturii rămân în partea de sus, deasupra tastelor pe care le folosim constant, arată engadget.com.

Apple nu este singura companie care are o tastatură secretă în sistemul de operare. Samsung și LG sunt alți producători care ”au uitat” în sistemele de operare diverse elemente precum tastaturi care nu mai erau foarte utile după ce ecranele telefoanelor au crescut considerabil.

×
Subiecte în articol: iphone iOS
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close