Antena 3 CNN High Tech Samsung grăbește lansarea noii versiuni a phabletei Galaxy Note

Samsung grăbește lansarea noii versiuni a phabletei Galaxy Note

Samsung grăbește lansarea noii versiuni a phabletei Galaxy Note
Sursa foto: foto: allaboutsamsung.de
10 Iul 2015   •   21:49

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co a decis să urgenteze cu câteva săptămâni lansarea următoarei generații phabletei Galaxy Note, în încercarea de a dobândi un ușor avans înainte ca rivalul american Apple să lanseze noua sa generație de telefoane iPhone, a declarat vineri pentru Reuters o sursă din interiorul companiei, scrie agerpres.ro.

Potrivit sursei, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri va lansa o nouă versiune a phabletei Galaxy Note, cea de a cincea, la mijlocul lunii august, în condițiile în care, în mod tradițional, precedentele versiuni au fost lansate în septembrie. Prima generație de Galaxy Note a fost lansată la salonului IFA de la Berlin din luna septembrie 2011 fiind primul produs din categoria 'phablet', o încrucișare între telefon și tabletă. Începând de atunci, Samsung a profitat de fiecare ediție a salonului de la Berlin pentru a lansa un nou model de Galaxy Note.

O lansare pe piață la mijlocul lunii august ar da Galaxy Note 5 un anumit răgaz până la mijlocul lunii septembrie, când în mod normal grupul american Apple lansează o nouă versiune de telefoane iPhone, un produs a cărui popularitate are potențialul de a monopoliza atenția media și consumatorilor timp de mai multe săptămâni.

×
Subiecte în articol: Samsung
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close