Antena 3 CNN High Tech Schimbare importantă anunțată de Facebook

Schimbare importantă anunțată de Facebook

Schimbare importantă anunțată de Facebook
15 Sep 2017   •   17:08

Această nouă funcţie se numeşte Instant Videos şi doreşte să oprească frustrarea utilizatorilor care nu beneficiază de internet mobil de viteză înaltă, care au internet mobil cu acoperire slabă, sau care nu vor să folosească datele mobile pentru redarea de clipuri video.

Clipurile sunt salvate local atunci când telefonul este conectat la WiFi şi pornesc mult mai repede decât alte clipuri, care sunt redate prin video streaming în timp real, scrie descopera.ro.

Desigur, aceasta este doar o strategie prin care Facebook se asigură că utilizatorii săi consumă mai mult conţinut video, care de curând a primit suport pentru reclame atât pentru clipurile individuale, cât şi pentru livestream-uri în anumite ţări. Având în vedere că în Statele Unite există secţiunea Facebook Watch, unde sunt publicate emisiuni realizate special pentru reţeaua de socializare, cu siguranţă această funcţie va îmbunătăţi experienţa de utilizare pentru mulţi dintre utilizatori. Spre diferenţă de Instant Articles, Facebook nu pare să necesite implicarea creatorilor de conţinut pentru a livra clipurile instante.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close