Antena 3 CNN High Tech Schimbări pentru Instagram. Toți utilizatorii vor fi vizați

Schimbări pentru Instagram. Toți utilizatorii vor fi vizați

Schimbări pentru Instagram. Toți utilizatorii vor fi vizați
02 Mar 2018   •   10:02

Instagram va permite în curând utilizatorilor săi să comunice prin intermediul funcţiilor de apelare audio şi video.

Facebook vrea ca Instagram să fie mai mult decât o reţea socială concentrată în jurul fotografiilor şi al filmărilor. Aplicaţia, care deja include unele funcţii de chat, se pregăteşte să le ofere utilizatorilor opţiuni audio şi video de comunicare.

În codul kit-urilor de instalare ale aplicaţiei pentru Android au fost descoperite librării şi mai multe referiri la funcţii de apelare audio şi video ca parte a secţiunii de chat din cadrul aplicaţiei.

Acest gen de coduri ascunse în cadrul aplicaţiilor sunt folosite de dezvoltatori pentru a crea şi testa facilităţi viitoare, pe care trebuie doar să le activeze în momentul în care sunt finalizate.

Deşi reprezentanţii Facebook au refuzat să comenteze informaţia, şansele ca aceasta să se concretizeze sunt foarte mari, fiind aproape sigur doar o chestiune de timp până când se va face un anunţ oficial în acest sens.Instagram ar fi a treia aplicaţie a companiei americane, alături de Messenger şi WhatsApp, care oferă funcţii de comunicare în scris, audio şi video, scrie News.ro.

×
Subiecte în articol: Instagram aplicatii
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close