Antena 3 CNN High Tech Top 5 gadget-uri ale anului 2011, by Time Magazine

Top 5 gadget-uri ale anului 2011, by Time Magazine

Top 5 gadget-uri ale anului 2011, by Time Magazine
01 Ian 2012   •   17:30

Celebra revistă Time a publicat, zilele acestea, un top al tuturor lucrurilor care-i pot trece cuiva prin cap. La secțiunea gadget-uri, primele cinci poziții sunt ocupate de nume mari din domeniu, cu device-urile lor speciale, care au cucerit oamenii anul acesta: Apple, Samsung, Amazon, telefon, tableta, computer, consola. În rândurile de mai jos, vă prezentăm primele cinci poziții ale topului Time Magazine:

1. Apple iPad 2
Mai ușor și mai puternic decât precedenta generație, iPad a reușit cu ușurință și anul acesta să fie regele tabletelor, scrie publicația americană. Deși competiția se încinge datorită tabletelor cu Android, de diferite mărimi și prețuri, device-ul Apple are în continuare în față un viitor luminos.



2. Samsung Galaxy Nexus
Galaxy Nexus este probabil cel mai așteptat telefon inteligent al anului, în afara lui iPhone 5, care nu a sosit. Iar în cursa Android-vs.-iPhone, este cu siguranță cel mai important competitior. Dispune de un ecran uriaș de 4,65 inch, display curbat cu rezoluție HD 720p, conexiune ultra rapidă LTE 4G, NFC (near-field communication) pentru plăți cu mobilul și cea mai nouă versiune de Android.


Mai multe imagini, la finalul articolului, în galeria foto.

3. Amazon Kindle Fire

Amazon încearcă să cucerească piața tabletelor cu Kindle Fire, care se bucură de un real succes, mulțumită specificațiilor pe care le primești pentru 199 de dolari. Tableta a fost construită pentru a oferi filme, show-uri de televiziune, muzică, aplicații și cărți electronice, toate din colecția vastă a Amazon. Iar ceea ce cumperi poate fi stocat direct pe Fire sau în cloud.



4. Apple iPhone 4S
Deși anul acesta nu a fost ceea ce aștepta lumea, adică un nou telefon, facelift-ul iPhone 4S a continuat să facă ce știu cel mai bine aceste terminale Appple, adică să se vândă. Procesorul său este acum mai potent, camera, printre cele mai bune de pe un smartphone și să nu uităm de asistentul personal Siri.



5. Nintendo 3DS
Anul acesta, Nintendo a făcut disponibile tuturor jocurile 3D, și asta fără a fi nevoie de ochelari speciali. Nintendo 3DS oferă o experiență unică de gaming prin intermediul unor senzori de mișcare și funcții inspirate din realitate, datorită celor trei camere video – una în față și două în partea din spate. Cele posterioare capturează și fotografii 3D, iar conectivitatea 3D a Nintendo permite utilizatorilor de aceleași console să facă schimb de date sau să descarce conținut nou direct pe device.



Dacă ți se pare că topul Time Magazine este nedrept, spune-ți părerea în secțiunea de comentarii.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close